Blog van Schoonmaak Atlas

Schoonmaak partners gezocht

Schoonmaak Atlas is een eenmanszaak uit Almere en af en toe nemen we mensen in dienst. Op dit moment zoeken we betrouwbare zakelijke partner(s) voor samenwerking.

Samenwerking met schoonmaakbedrijven

Grote bedrijven als hoofdaannemer

Heb je een groot schoonmaakbedrijf en je wilt je opdrachten aan ons uitbesteden? Stuur ons een email en vraag naar onze voorwaarden en prijzen. We werken helaas niet met tarieven onder 20 euro per uur.

Kleine schoonmaakbedrijven

Omdat Schoonmaak Atlas in de provincies Noord-Holland, Flevoland en Utrecht actief is, zoeken we samenwerking met kleine schoonmaakbedrijven of ZZper’s die buiten deze gebieden werken. Als je geen klanten of opdrachten heb, dan ben je geen ondernemer en een samenwerking is daarom niet mogelijk. Er zijn verschillende vormen van samenwerking:
  • Het oprichten van een gezamenlijk schoonmaakbedrijf dat overal in Nederland actief is
  • De ene partij fungeert als hoofdaannemer en de andere partij(en) als onderaannemer(s)

Samenwerking met glazenwassers

Ben je een ZZper, of heb je een eenmanszaak of een glazenwasserij en je woont in Noord-Holland, Flevoland of Utrecht? Dan kunnen we misschien samen een gezamenlijk groot schoonmaakbedrijf oprichten. Andere ideeën over samenwerking zijn altijd welkom.

Samenwerking met gevelreinigers

Als je onderneming alleen gevelreiniging en/of glasbewassing doet, dan kunnen we bijvoorbeeld samen een allround schoonmaakbedrijf oprichten. Een van ons wordt de hoofdaannemer en de tweede de onderaannemer. Wilt je kijken of we elkaar kunnen aanvullen ? neem contact met Schoonmaak Atlas via de email en vertel ons wat je wensen en ideeën zijn. Schoonmaak Atlas werkt samen met ontstoppingsdienst Antwerpen . Voor meer informatie bezoek hun website.