Groot schoonmaakbedrijf

Veel bedrijven zoeken een groot schoonmaakbedrijf, omdat ze denken dat Groot altijd is Goed en dat kleine bedrijven altijd slecht zijn. Wat deze bedrijven niet weten is dat grote schoonmaakbedrijven schoonmaakwerk aan onderaannemers uitbesteden. De onderaannemers besteden het werk weer aan onder onderaannemer. Het werk wordt uiteindelijk gedaan door kleine schoonmaakbedrijven. Schoonmaak Atlas is een jong en klein schoonmaakbedrijf, maar onze kwaliteit is top. We willen net als iedere onderneming groot worden. Dit kunnen we alleen realiseren als we hard werken en top kwaliteit leveren. Vraag hier gratis een offerte aan

Groot schoonmaakbedrijf

Regio schoonmaakbedrijf

Schoonmaak Atlas is een regionaal bedrijf. We bieden onze schoonmaakdiensten in verschillende regio’s zoals Flevoland, Utrecht, Noord-Holland. Maar ook in Zuid-Holland en Gelderland bieden we onze diensten aan. Wilt u een goed schoonmaakbedrijf in uw regio, stad of dorp? Kies voor ons, want we zijn loyaal, betrouwbaar en betaalbaar.

Regionaal schoonmaakbedrijf

Schoonmaakbedrijf kantoren

Bent u opzoek naar een schoonmaakbedrijf voor het schoonmaken van uw kantoren in Noord-Holland, Flevoland of utrecht? U bent bij Schoonmaak Atlas aan het goede adres. We hebben veel ervaring in het schoonmaken van grote en kleine kantoren. Neem gerust contact met ons op.
Kantoor schoonmaak .

Schoonmaak Atlas de specialist in kantoor schoonmaak

Schoonmaakbedrijf inhuren

Schoonmaak Atlas is een goed en voordelig schoonmaakbedrijf. Onze prijzen zijn niet afhankelijk van het aantal vierkante meters, maar van het aantal medewerkers, toiletten, douches en de frequentie van de schoonmaakwerkzaamheden. Zo maken we de prijs eerlijk en scherp. U betaalt niet voor de ongebruikte ruimten, en de schoonmaker werkt precies het aantal benodigde uren.

Door schoonmaak aan ons uit te besteden, nemen wij alle schoonmaakwerkzaamheden voor u uit handen. Vraag gratis verschillende scherpe offertes aan.

sanitairreiniging WC en douches

Grondige schoonmaak van uw sanitair.

Schoonmaak in de hoofdstad

Onze website is uitgebreid met een pagina voor aanstaande klanten in Amsterdam en omgeving zoals Amstelveen, Diemen, Muiden, Schiphol, etc. Bekijk onze nieuwe pagina:
Schoonmaak Amsterdam
schoonmaak en ramenwassen

Goede schoonmakers

Goede en vakkundige schoonmakers is wat we hebben. En een goed en professioneel schoonmaakbedrijf is wat we zijn.

Het verhaal van medewerkers van Schoonmaak Atlas:

Ik ging werken bij Atlas Arena in Amsterdam. De collega’s zagen hoe ik werk en zei een collega tegen een manager: “die werkt hard en snel zeg. ”

Een bewoner van een portiek in Minahassastraat Amsterdam: “We zijn erg blij met jullie. Jullie doen het goed.”

Een bewoonster van een portiek in Formosastraat Amsterdam: “Dank u dat u het zo mooi schoon maakt. “

Schoonmaak Atlas: Ervaren schoonmakers, Ervaren glazenwassers, betrouwbare mensen, vriendelijke medewerkers en hoge kwaliteit op topniveau.

Schoonmaak Atlas is een professioneel schoonmaakbedrijf uit Almere. We bieden u ook maatwerk en denken met u mee. U wensen en behoeften worden door ons schoonmaakbedrijf vertaald naar een schoon pand en kantoor.

Schoonmaak voor bedrijven en particulieren

Schoonmaak Atlas is een schoonmaakbedrijf uit Almere. De eigenaar heeft ervaring in het schoonmaken van kantoorpanden, appartementencomplexen, schoolgebouwen en huizen voor particulieren. Daarnaast heeft hij gewerkt als voorman en heeft verschillende schoonmakers begeleid. Naast zijn ervaring in de schoonmaak heeft hij een hoge opleiding gehad en verschillende certificaten behaald. Dit stelt hem in staat om het schoonmaakbedrijf Schoonmaak Atlas te runnen en succesvol te laten groeien. Neem snel contact met ons op en ontdek wat we voor u kunnen betekenen tegen aantrekkelijke prijzen .